Snadné dýňové rizoto


Co budete potřebovat:

350 g rýže Arborio

350 g dýně Hokaido

1 cibule

50g másla

1 a 1/4l drůbežího vývaru

Postup:

Cibuli nakrájíme na jemno a zpěníme na polovičním množství másla, přidáme dýni nakrájenou na drobno a několik minut restujeme, poté podlijeme malým množstvím vývaru a dusíme 10min. Poté vsypeme rýži, kterou budeme za stálého míchání postupně podlévat vývarem. Rýži uvařte al dente. Na závěr přidejte zbylé máslo. Dle chuti osolíme a opepříme. Podávejte posypané parmezánem

Energetická hodnota na 1 porci je cca 1850kj

Bílkovin 8g, sacharidů 77g, tuků 11g

Zajímavé
Poslední
Archiv
hledat
sledovat
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

© Powered by BT